magnus small redMagnus Håkansson

 

Legitimerad Sjukgymnast sedan 1990

Sjukgymnast på Modo Sports Academy, med en aktiv idrottslig bakgrund inom främst fotboll och Ishockey. Har under drygt tjugo års tid arbetat med en rad olika idrottslag och individuella idrottare och är sedan 1999 ansvarig för den idrottsmedicinska biten inom Modo Hockeys organisation, vilket gäller både klubbens A-lag och dess juniorverksamhet. Har vidareutbildat sig i flera steg inom idrottsmedicin, OMI (Ortopedisk Medicin) och funktionell träning. Kiropraktik och Akupunktur är exempel på andra kompetensområden. Har ishockey-medicin som sin främsta specialitet.

 

jocke small redJoakim Bäckström

Fystränare

Coach på Modo Sports Academy med en idrottslärarutbildning i grunden. Har därefter regelbundet vidareutbildat sig inom områden som t ex nutrition och träningsfysiologi. Joakim har sedan början av 2000-talet jobbat med idrottare på olika nivåer inom sporterna ishockey, friidrott, innebandy, skidor, cykel, fotboll och golf. Har sedan 2005 jobbat som fystränare inom Modo Hockeys organisation och är numera ansvarig för den fysiska träningen för både klubbens A-lag och juniorlag. 

 

 

jrgen small redJörgen Vikner

Idrottsmassör

Idrottsmassör med erfarenhet från framförallt fotboll och skidåkning, både som massör, aktiv idrottare och ledare. Har under många år drivit eget företag . Senaste två åren har Jörgen arbetat som idrottsmassör för Modo Hockeys A-lag. Vidareutbildad på Bergqvist massage & friskvårdsutbildningar.

 

 

 

jens small redJens Kristoffersson

VD

 

DSC0642Elena Dahlén

 

Coach på Modo Sports Academy som har en 3-årig Biomedicinsk utbildning med inriktning på fysisk träning i grunden.  En utbildning som lägger fokus på inom idrotten viktiga områden som t ex testmetodik, näringslära, periodisering och prestationsoptimering. Elena har dessutom en bakgrund inom många olika idrotter, både som utövare och tränare.